Institut ID:  teknologisk

Fremme af kommercialisering af private opfindelser (Opfinderrådgivningen)

Kommercialisering af danske opfinderideer ved licenssalg til eksisterende virksomheder skaber milliardvækst. At tilbyde rådgivning til opfindere er en yderst omkostningseffektiv og perspektivrig måde at skabe vækst i samfundet på.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Særlige Indsatser
Teknologisk Institut

Digitalisering i landbruget

Smarte sensorer og kunstig intelligens er også på vej ind i landbruget – til gavn for produktiviteten og miljøet. For dansk landbrug og agroindustrien vil en hurtigere digitalisering – fast-track digitalisering – give en konkurrencemæssig fordel.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Informations- og Kommunikationsteknologi, Produktionsteknologi og Sundhed & fødevarer
Teknologisk Institut

Fødevaresikkerhed 2.0

Fødevaresikkerhed er en vigtig konkurrenceparameter for fødevareindustrien. Fremtidssikringen af dette kræver en integrering af fødevaresikkerhed i virksomhedskulturen og digitalisering af fødevaresikkerheden.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Produktionsteknologi og Sundhed & fødevarer
Teknologisk Institut

Biobased Business – Værdiskabelse af biomasse

Danmark har viden og teknologi til at blive et vækstcenter inden for biobaseret produktion. I denne aktivitet fokuseres på at udvikle bioraffinerings- og konverteringsteknologier, der kan understøtte markedets behov for nye biobaserede produkter.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Energi, Klima og miljø og Sundhed & fødevarer
Teknologisk Institut

Optimeret produktion af planteressourcer

Globalt pres på ressourcer giver stigende efterspørgsel på miljøeffektiv produktion af planter. For at sikre at danske planteproducenter og teknologileverandører kan udnytte denne efterspørgsel i deres produktion, skal der udvikles nye serviceydelser inden for præcisionsjordbrug samt væksthus- og...

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Klima og miljø, Produktionsteknologi og Sundhed & fødevarer
Teknologisk Institut

Klimasmarte kødprodukter med høj dyrevelfærd

Kravet om bæredygtighed i kødindustrien stiger. Det er nødvendigt med teknologiske løsninger, der forbedrer dyrevelfærd og øger udnyttelsen af alle proteinkilder i slagtekroppene. En klimasmart kødproduktion er en fremtidsrettet kødproduktion.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Klima og miljø, Produktionsteknologi og Sundhed & fødevarer
Teknologisk Institut

Fødevarekvalitet og convenience – value for money

Markedet for convenience er vigtigt og i vækst! Fødevareindustrien skal klædes på med optimerede teknologier til processering, emballering og tilberedning, for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på convenience-måltider af høj kvalitet.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Klima og miljø, Produktionsteknologi og Sundhed & fødevarer
Teknologisk Institut

Digital fødevareproduktion

Dansk fødevareproduktion står overfor den 4. industrielle revolution! De teknologiske landvindinger inden for digitalisering, kunstig intelligens, tingenes internet, digitale tvillinger og AR skal målrettes fødevarevirksomhedernes behov!

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Produktionsteknologi
Teknologisk Institut

Fra CE-mærkede byggevarer til sikker anvendelse i byggeriet – ”the missing link” for dokumentation af byggevarer

Dokumentation af byggevarer er en forudsætning for kvalitetsbyggeri. CE-mærkning alene sikrer ikke, at byggevarer er egnede til formålet. Byggebranchens aktører har brug for ydelser, der linker CE-mærkningen til byggevarens funktion og anvendelse.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Byggeri og anlæg
Teknologisk Institut

Bygninger som ressourcebank

Danmarks nuværende råstofindvinding rækker kun til de næste 43 år. Derfor skal den ressourcebank som den eksisterende bygningsmasse udgør, bringes i spil gennem forhøjet kvalitet i nedrivning og renovering. Her vil Teknologisk Institut vise vejen.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Byggeri og anlæg og Klima og miljø
Teknologisk Institut

Sider

Abonnér på RSS - Teknologisk Institut