holdbarhed

Aktivitet

FoodtureLab - Fra gastronomi til industriel produktion

Med Foodture Lab ønsker Teknologisk Institut at skabe vækst i fødevareindustrien ved at sikre større viden og infrastruktur, der gør det muligt for industrien at skabe flere differentierede produkter. På fødevareområdet er der mange aktører og initiativer overfor SMV’erne og der er et stort behov... Læs mere

Aktivitet

Huller i vejen

Der er ‘huller i vejen’! Der er ‘huller’ i forbindelse med efterslæbet på vejvedligehold, og der er ‘huller’ i videnniveauet for at designe, opføre og vedligeholde langtidsholdbare og bæredygtige konstruktioner, herunder veje, tunneler, broer, jernbanekonstruktioner og letbaner. Disse ‘huller’ skal... Læs mere

Aktivitet

Avanceret materialesubstitution

Danske produktionsvirksomheder skal fortsat være på forkant med anvendelsen af avancerede materialer og materialeteknologi. Fra et strategisk fokus i kriseårerne, som primært var rettet mod konsolidering, er fokus nu flyttet til at udvikle, innovere og forbedre produkter – herunder især hightech... Læs mere

Aktivitetsforslag

Huller i vejen

Der er ”huller i vejen” med hensyn til vedligehold af veje, broer og tunneler og med hensyn til at få optimeret anvendelsen af investeringerne i ny infrastrukturen. Der er således et akut behov for ny teknologi, som understøtter, at der kan bygges og vedligeholdes mere for mindre. Teknologisk... Læs mere

Aktivitetsforslag

Foodture Lab - Fra gastronomi til industriel fødevareproduktion

Med Foodture Lab ønsker AgroTech at skabe vækst i fødevareindustrien ved at sikre større viden og infrastruktur, der gør det muligt for industrien at skabe flere differentierede produkter. I Foodture Lab udvikles teknologiske serviceydelser, som imødekommer fødevareindustriens behov for nye og... Læs mere

Aktivitetsforslag

Produkt- og Procesinnovation i fødevareindustrien

Den danske fødevaresektor står stærkt til at få del i væksten drevet af den globale efterspørgsel på kvalitetsfødevarer. Dette kræver dog en hurtig omstilling til en mere vidensdrevet produktion. Teknologisk Instituttet vil udvikle nye serviceydelser til fødevareerhvervet, der omfatter nye... Læs mere

Aktivitetsforslag

Avanceret materialesubstitution

Funktion, kvalitet og pris er de vigtigste parametre, fremtidens produkter skal konkurrere på. Nye materialeløsninger opstår, når traditionelle materialer substitueres med nye og kombineres med avancerede overfladebelægninger for at tilvejebringe innovative produkter med overlegne egenskaber... Læs mere

Aktivitetsforslag

In-situ Test- og Erfaringscenter

Danske producenter af mekatronikprodukter får mulighed for at udnytte testdata til at sikre, at deres produkter bliver mere robuste og udviklingstiden forkortet. DELTA’s service giver producenten adgang til et bredt spektrum af data fra test af deres egne produkter og gør det dermed muligt at... Læs mere

Log ind

Eller log ind med...

Del denne side...