Denne aktivitetsbeskrivelse indeholder plan, mål og aktiviteter for formidling af viden og resultater for indsatsområdet ”Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed” samt plan for opbygning og/eller styrkelse af økosystemet på området.
Vidensformidlingen til målgruppen vil være bred og faglig velfunderet og understøtter dermed en af kompetencecentrets centrale målsætninger, at ´være et tværfagligt kompetencecenter, hvor videndeling er i højsæde`. Etablering af en netværksgruppe, der samler forskellige brancher, med én fællesnævner: `hygiejne, sundhed og produktsikkerhed` giver en unik mulighed for faglige diskussioner og dialog.Målet for indsatsområdet er samlet set at komme i aktiv berøring med 150 virksomheder i 2021. Herunder at sikre videndeling, så flest muligt interessenter bliver eksponeret for relevant viden fra indsatsområdet over hele perioden.
Vidensformidlingen til målgruppen vil være bred og faglig velfunderet og understøtter dermed en af kompetencecentrets centrale målsætninger, at ´være et tværfagligt kompetencecenter, hvor videndeling er i højsæde`. Etablering af en netværksgruppe, der samler forskellige brancher, med én fællesnævner: `hygiejne, sundhed og produktsikkerhed` giver en unik mulighed for faglige diskussioner og dialog.Målet for indsatsområdet er samlet set at komme i aktiv berøring med 150 virksomheder i 2021. Herunder at sikre videndeling, så flest muligt interessenter bliver eksponeret for relevant viden fra indsatsområdet over hele perioden.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Haraldsgade 53
2100 København Ø
Tlf: +45 7231 7800
ufs@ufm.dk
Gregersensvej 1
DK-2630 Taastrup
Tlf: +45 4516 2626
info@gts-net.dk
GTS Login
Log ind som GTS bruger for at administrere dine indsatsområder og aktiviteter.