FoodtureLab - Fra gastronomi til industriel produktion

Senest opdateret d. 22/8-2016
/sites/default/files/styles/activity_hero/public/contract_images/i1.jpg?itok=qqxhqKu8
Teknologisk Institut (AgroTech)
Resultatkontrakt 2016-2018 under temaerne Produktionsteknologi og Sundhed & fødevarer
Anders Iversen
Seniorkonsulent

Med Foodture Lab ønsker Teknologisk Institut at skabe vækst i fødevareindustrien ved at sikre større viden og infrastruktur, der gør det muligt for industrien at skabe flere differentierede produkter. På fødevareområdet er der mange aktører og initiativer overfor SMV’erne og der er et stort behov for et ”one-point of contact” for at denne hjælp reelt bruges og skaber værdi. Der skal udvikles ydelser med fokus på produktudvikling (råvare- og ingredienssammensætning, fermentering, produkt- og forbrugerindsigt), bæredygtighed i produktionen, samt udvikling af de første opskaleringstest i Teknologisk Instituts Test Pilot Plant, herunder rådgivning om produktstabilitet efter opskalering. Arbejdet gennemføres i et tæt samarbejde med flere af øvrige parter på området, herunder i særdeleshed Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet og Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet.

Budget:
2016: 2.800.000 kr.
2017: 2.800.000 kr.
2018: 2.800.000 kr.

Baseret på aktivitetsforslag:  Foodture Lab - Fra gastronomi til industriel fødevareproduktion

Nøgleord