Fødevaresikkerhed – en forudsætning på det globale marked

God fødevaresikkerhed er af afgørende betydning for afsætning af fødevarer på både det nationale og det internationale marked. Danske fødevarevirksomheder har generelt et godt ry på eksportmarkederne, fordi fødevaresikkerheden er på et højt niveau. Men udenlandske konkurrenter mindsker forspringet...

Resultatkontrakt 2016-2018 under temaerne Produktionsteknologi og Sundhed og medicoteknologi
Teknologisk Institut

Fødevaresikkerhed – en forudsætning på det globale marked

Høj fødevaresikkerhed er afgørende for afsætning af fødevarer på både det danske og det internationale marked. Det skader den danske konkurrencedygtighed, når danskproducerede fødevarer må trækkes tilbage enten på grund af påvisning af sygdomsfremkaldende mikroorganismer i produkterne, eller fordi...

Resultatkontrakt 2016-2018 under temaerne Produktionsteknologi og Sundhed og medicoteknologi
Teknologisk Institut
Abonnér på RSS - emballering