Monitering af hygiejne i lukket produktionsudstyr

Nye sensorbaserede testmetoder til at monitere hygiejne i lukket produktionsudstyr og metoder til tilstandsvurdering af overflader skal understøtte et stærkt dansk brand på eksportmarkederne knyttet til høj fødevaresikkerhed.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Materialeteknologi, Produktionsteknologi og Sundhed & fødevarer
FORCE Technology

Monitering af hygiejne i lukket produktionsudstyr

Høj fødevaresikkerhed er et dansk varemærke, der bygger på god hygiejne. I samarbejde med fødevareindustrien vil FORCE Technology udvikle nye metoder til overvågning og dokumentation af urenheder i lukket produktionsudstyr.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Materialeteknologi, Produktionsteknologi og Sundhed & fødevarer
FORCE Technology

Center for Anvendt Fotonik

Center for Anvendt Fotonik etablerer en videnbro imellem forskning udført hos danske og udenlandske videninstitutioner og danske virksomheder. Centeret er et samarbejde imellem DTU Fotonik, FORCE Technology og udenlandske forskningsinstitutioner.

Resultatkontrakt 2019-2020 under temaerne Informations- og Kommunikationsteknologi, Materialeteknologi og Produktionsteknologi
FORCE Technology

Fødevaresikkerhed – en forudsætning på det globale marked

God fødevaresikkerhed er af afgørende betydning for afsætning af fødevarer på både det nationale og det internationale marked. Danske fødevarevirksomheder har generelt et godt ry på eksportmarkederne, fordi fødevaresikkerheden er på et højt niveau. Men udenlandske konkurrenter mindsker forspringet...

Resultatkontrakt 2016-2018 under temaerne Produktionsteknologi og Sundhed & fødevarer
Teknologisk Institut

Intelligent sporbarhed fra jord til bord

Den danske fødevarebranche har stor betydning for dansk økonomi og står i disse år over for store udfordringer i form af stigende global konkurrence, krav om reduceret miljøbelastning og bæredygtighed. Denne aktivitet vil bidrage til at løfte branchen ved at introducere sporings- og...

Resultatkontrakt 2016-2018 under temaerne Sundhed & fødevarer og Transport
DELTA

Fødevaresikkerhed – en forudsætning på det globale marked

Høj fødevaresikkerhed er afgørende for afsætning af fødevarer på både det danske og det internationale marked. Det skader den danske konkurrencedygtighed, når danskproducerede fødevarer må trækkes tilbage enten på grund af påvisning af sygdomsfremkaldende mikroorganismer i produkterne, eller fordi...

Resultatkontrakt 2016-2018 under temaerne Produktionsteknologi og Sundhed & fødevarer
Teknologisk Institut
Abonnér på RSS - fødevaresikkerhed