Nu er dialogen i gang! Hvordan hjælper GTS-institutterne bedst din virksomhed ind i fremtiden?

viden om GTS-institutternes resultatkontrakter

Velkommen til bedreinnovation.dk

Her på bedreinnovation.dk kan du læse om de nye teknologiske services, som GTS’erne udvikler i 2021 – 2024. De enkelte indsatser er støttet gennem resultatkontrakter mellem GTS-institutterne og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Under hvert indsatsområde, kan du læse mere om de konkrete aktiviteter.

På siden Om Bedreinnovation uddybes dette, herunder vores FAQ og Tidslinje.

Denne hjemmeside giver et indblik i de områder og aktiviteter, som GTS-institutterne får offentlige midler til igennem resultatkontrakter med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Du kan få et indblik i, hvordan midlerne til GTS er blevet fordelt siden 2009 og følge med i aktuelle aktiviteter.

Dialogen er nu i gang!

Lige nu har du mulighed for at kommentere på de forslag til indsatsområder, som GTS-institutterne gerne vil arbejde med i den næste resultatkontraktperiode (2025-2028).

Det gør du ved at klikke ind på det område, du gerne vil kommentere på. Find forslagne her.

Dialogen løber fra d. 30. april til d. 30. maj. Giv din mening til kende – så er du med til at sikre, at indsatserne matcher erhvervslivets behov!

På siden Om Bedreinnovation uddybes dette, herunder vores FAQ og Tidslinje.

Vær med i dialog om fremtidens teknologi

GTS-institutterne har netop fremlagt forslag til de områder, der gerne vil udvikle ny teknologi inden for i perioden 2025-2028.

Hvad synes du om forslagene?

Giv dit input fra d. 30. april til d. 30. maj.

Deltag i debatten

Sådan bidrager du

Derfor har vi brug for din mening:
Danmarks syv GTS-institutter har fremlagt deres forslag til indsatsområder i den kommende resultatkontraktperiode. Hvilke af dem, der skal bevilges penge til, kan du være med til at afgøre. Det gør du ved, at du skriver dine kommentarer til et eller flere af de foreslåede indsatser. Dermed er du med til at sikre, at der er efterspørgsel efter de indsatsområder, der bliver sat i gang.

Se de seneste kommentarer

Live kommentarspor

May 4, 2024
Jesper Florin
Kære Dustin, Tak for din kommentar, Der skal være fokus på at de danske SMV'er bliver styrket og derved øger deres konkurrenceevne og hvis de indgår i forsyningskæden til kritisk Infrastruktur bliver dette styret gennem EU direktiver, Lovgivning og Leverandør krav, derfor skal der være mulighed for at søg eksisterende eller ny viden, teste og udvikle nye løsninger til at opbygge mere resiliente SMV'er i Danmark.
Forslag til indsatsområde:
Dansk Center for Resiliens
May 4, 2024
Anne Ladegaard Skov
Under materialeudvikling til medicinsk brug har vi flere gange stødt på fænomener, som vi ikke har kunnet verificere via simplere metoder, og vi har tidligere fået en af vores langvarende hypoteser bekræftet netop via scattering teknikker, som vi aldrig selv ville have haft mulighed for uden udefrakommende hjælp til både målinger og fortolkning. Vi mener også fremadrettet at adgang til synkroton- og neutron-faciliteter vil være af afgørende betydning for at vi kan øremærke vores produkter som produkter af den højeste kvalitet og med et "videns-baseret mærkat" og vi dermed kan øge vores konkurrenceevne
May 4, 2024
Dustin Paul Wilden
I en tid hvor vores samfund er mere afhængigt af teknologi og digitalisering end nogensinde før, er det afgørende at sikre at vores kritiske infrastruktur fungerer problemfrit. SMV-sektoren spiller en central rolle som underleverandører til større virksomheder og organisationer, der driver denne infrastruktur.
Forslag til indsatsområde:
Dansk Center for Resiliens
May 3, 2024
Kenneth Hansen
I vores virke som dansk SMV, har vi behov for 3D-Print. Vi anvender allerede i dag 3D-Print til fremstilling af kundespecifikke komponenter i metal. Vi har til stadighed behov for nye materialer og specielle emner for at imødekomme krav og ønsker fra de virksomheder vi arbejder med. Vi og vores kunder har stor fokus på kvalitet og omkostninger i produktionen. Derfor ser vi dette forslag som en hjælp i vores fremtidige udviklingsmuligheder og konkurrenceevne.
May 3, 2024
Ole Rahbek
Tak for jeres fokus på at tværsektorielle løsninger skal udvikles på baggrund af reelle behov og sammen med sundhedsprofessionelle med domæne viden, men hvordan får vi patientperspektivet bedre med? Jeg er helt enig i at patienternes og pårørendes tovholderfunktion skal gøres mindre som Marie skriver.
Henter nyheder

Indsatsområderne fordeler sig på tolv overordnede temaer.
Sorter herunder indsatsområderne mellem kategori eller GTS-institut.

Dansk erhvervsliv om GTS

"Ved at kombinere domæneviden fra industrien og afprøvning af idéer i GTS institutternes højteknologiske test- og udviklingsfaciliteter kan virksomhederne accellere innovation og dermed være med til at fremme udviklingen af fremtidens grønne løsninger, både i Danmark og globalt.”
Anja Hoffmann
SENTIO LAB

GTS-institutter giver dansk erhvervsliv bedre kort på hånden

De 7 GTS-institutter tilbyder en kæde af teknologiske kompetencer, der rykker grænsen for, hvad der er muligt for virksomheder. Det skaber job, vækst og velfærd.

Filtrér indsatsområder

Pulje
Vælg pulje
Pulje
Kategori
Vælg kategori
Kategori
Institut
Vælg institut
Institut
Sortering
Status

GTS Login

Log ind som GTS bruger for at administrere dine indsatsområder og aktiviteter.

E-mail *
Password *